Daredevil

26 afleveringen, 50 min.

Zoals eerder al genoemd: Marvel stopt niet. De samenwerking met Netflix gaat ook lekker en na eindelijk eens een project met een vrouwelijke hoofdrol (AKA Jessica Jones) mag Matt Murdock aka Daredevil alweer voor een tweede seizoen opdagen.

Daredevil_Season_2_netflixEn net zoals in seizoen 1 is de show het vermakelijkst wanneer het titelkarakter niet te veel ruimte krijgt. Charlie Cox is charmant, maar Matt Murdock kan nogal piepen en zeuren, met daar bovenop een martelaarscomplex. Gelukkig zijn er nieuwe toevoegingen Frank Castle en Elektra en doen van de oudgedienden vooral Foggy en Claire hun best. De schrijvers hebben deze keer zelfs aan de invulling van (love interest) Karen gedacht.

Maar toch: het blijft comic book super hero materiaal. Je mist er niks aan, je kunt er best door vermaakt worden. Het is een Netflix Original, dus als het goed is kan iedereen erbij.

Daredevil (Season 2), Marvel 2016

Advertisements

Author: vanferdinandus

Ik ben een journalist en schrijver die in drie woorden te vatten is: lezen, creëren, schrijven. Voor de verrijking van mijn leven, maar vooral mijn plezier, kijk ik heel graag allerlei soorten films en televisieseries, maak ik foto's uit vreemde hoeken en loop door de aangelegde bossen van Nederland.

Reply?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s